MyMachine op WONDER, Kortrijk

MyMachine?

MyMachine laat kinderen in de lager onderwijsklas een droommachine bedenken; met de hulp van hoger onderwijsstudenten vertalen ze dat idee in een concept en samen met technisch middelbare scholen bouwen ze een werkend prototype.
Al deze jongeren leren via deze unieke MyMachine methodologie, hoe ze hun ideeën kunnen vastpakken en realiseren: door samen te werken, elkaars talenten te respecteren, ondernemend en creatief te zijn.

MyMachine in Etalage van K-Orner

Locatie — Rijselstraat 23, 8500 Kortrijk

In de etalage van K-orner toont MyMachine tijdens WONDER haar myBOO: de slechte spoken verjager!  Het resultaat van de samenwerking tussen MyMachine en Atelier Pierre Junior waarbij één zo’n droommachine van MyMachine is omgezet in een duurzaam, reëel product.
myBOO is klein en groot(s) en verandert -automatisch of wanneer jij het wil- van kleur. De kleine versie reageert op aanraking; de grote versie speelt je favoriete muziek of verandert van kleur via de bijgeleverde afstandbediening of op maat van de muziek.
Hoe je ze ook gebruikt, één ding is zeker: myBOO beschermt je tegen de slechte spoken zodat jij veilig kan spelen of dansen en daarna gaan slapen.
In deze spoken-veilige etalage kom je alles te weten over dit unieke product en waar je het kan kopen om vzw MyMachine te steunen.
Wie myBOO koopt steunt hiermee de MyMachine vzw die haar internationaal gelauwerde unieke methodologie gratis aanbiedt aan scholen, zowel in België als wereldwijd.

MyMachine in Howest – The Penta

Locatie — Sint-Martens-Latemlaan 1B, 8500 Kortrijk

Ontdek het grote MyMachine paviljoen in het prachtige nieuwe campus gebouw van Howest!
Je komt er alles te weten over hoe MyMachine, ontstaan in Kortrijk, haar werking wereldwijd heeft uitgebouwd.  En hoe je als leerkracht kan inschrijven om met je klas deel te nemen aan MyMachine.
In dit paviljoen kan je ook je eigen droom machine tekenen en opladen op onze wereldkaart vol droom-machine ideeën! En wie weet brengen we jouw idee wel tot leven! We nemen namelijk één keer per jaar enkele ideeën van de wereldkaart en studenten hoger onderwijs maken daarvan een proof-of-concept!